Amoena borstprothese bh
Amoena

Amoena is gekend door haar vooruitstrevende en steeds innoverende borstprotheses.
In de medische wereld is Amoena een begrip. En ook al blijft dit hun core-business. Amoena gebruikt haar expertise ook voor het ontwikkelen van fijne lingerie.
Ook voor dames met een zeer gevoelige huid is Amoena een aanrader.

Amoena biedt een mooi assortiment lingerie voor echte vrouwen met echte verhalen. En niet te vergeten met een echt leven. Een leven waar we soms wel eens met tegenslag te maken krijgen en die jammer genoeg ons kan beletten om te doen wat we graag willen. Maar daar komt nu verandering in.

Ik kon jullie de volgende passage over dit merk niet onthouden:
“Whether you have had breast surgeries or not, you are glamorous, strong, empowered, alive, active….and Amoena is with you every step of the way!”

Dat is precies wat wij willen uitdragen en daarom vonden we het niet meer dan normaal om samen met Amoena een avondje te organiseren over dit onderwerp. Dit vindt steeds plaats in oktober, de internationale borstkankermaand.
Tijdens een hapje en een glaasje kunnen we het assortiment van Amoena ontdekken en dan kan je vrijblijvend een privé-afspraak maken om de producten zelf aan te passen.

Op vraag van onze klanten kunnen jullie nu ook bij Cups lingerie terecht voor de juiste borstprothese. Omdat dit een heel specifiek beroep is, gaan wij hiervoor samenwerken met een professionele bandagist. Ilse Van Laethem is zaakvoerder van het familiebedrijf MediServe uit Ninove en zal vanaf nu, op verzoek van onze klanten, ook bij Cups lingerie haar expertise uitvoeren.

 

Officiële website

Amoena

www.amoena.com